Våra rum

Persholms Herrgård omfattar sammanlagt 22 rum, varav 15 ligger i huvudbyggnaden, medan de resterande sju är belägna i den ena av herrgårdens flyglar. Rummen finns i tre olika typer, exklusive vår ytterst exklusiva bröllopssvit.

Vi har inte sparat in på något när det gäller inredningen och utrustningen i våra hotellrum. Oavsett om du bor i ett standardrum eller bokar bröllopssviten kan du se fram emot en natt i ett mycket ombonat sovrum där du inte saknar några bekvämligheter.

Att vi verkligen inte snålar med kvaliteten märks inte minst på sängarna i hotellrummen. Vi har enbart sängar från Trademax. Trademax är vida känd för sina sköna sängar som är absolut bäst på marknaden. Allt material i sängar från Trademax är helt naturliga, vilket inte bara är bra för naturen och miljön utan även för din komfort. Om du inte har sovit på en säng från Trademax förut kommer du garanterat att märka skillnad efter en natt hos oss!

Bland de bekvämligheter som är standard i alla rum märks platt-TV med kabelkanaler, vattenkokare och möjlighet att göra kaffe och te, gratis morgontidning (hämtas i receptionen), gratis Wi-Fi och mycket mer. Vi brukar säga att vi bjuder på allt, och det är faktiskt (nästan!) sant.

Standardrum

Vi har fem standardrum med enkelsäng för den som reser ensam eller bara vill ha ett hotellrum helt för sig själv. Standardrummen håller hög standard, givetvis med egna badrum. Alla standardrum utom ett ligger i huvudbyggnaden.

Dubbelrum

Dubbelrummen är 13 till antalet. Sju ligger i huvudbyggnaden medan sex ligger i flygeln. Dubbelrummen är rymliga och har dubbelsängar.

Sviter

Längst upp i huvudbyggnaden har vi gjort plats för fyra sviter. Var och en omfattar en mindre salong, ett sovrum och ett badrum med bubbelbadkar.

Bröllopssviten

Genom åren är det otaliga bröllopspar som har tagit in på Persholms Herrgård med sitt följe. Vi är glada över att kunna erbjuda en så fantastisk miljö för ett bröllop och också boende för brudparet med de närmaste gästerna. Bröllopssviten är faktiskt något alldeles extra. Sviten består av en salong, ett sovrum och ett badrum. Givetvis är badrummet försett med ett bubbelbad.