Våra paket

Vi på Persholms Herrgård vill erbjuda dig en exklusiv herrgårdsvistelse där vi ser till att ingenting fattas dig. Samtidigt vill vi göra allt så enkelt för dig som möjligt. Därför har vi satt ihop tre olika paket (förutom specialpaketen som vi sätter ihop i vårt koncept Our Day).

Dagpaketet
Med vårt dagpaket kan du under dagen ta del av valfria upplevelser på herrgården med omnejd. På kvällen serveras du sedan en utmärkt trerätters middag. Paketet kan kombineras med övernattning. Utcheckning sker då senast kl. 12. Varför inte börja dagen med bad i sjön Yngen och sedan ta en spabehandling före middagen? Hela vår anläggning är öppen för dig!

Weekendpaketet
Weekendpaketet är optimalt för dig som vill komma bort från vardagen under en weekend (fredag-lördag, lördag-söndag, söndag-måndag eller fredag-söndag). Du sover på sängar av bästa märke och har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. All mat ingår (fyrarätters middag, vickning och frukostbuffé – dessutom lunch och eftermiddagskaffe för vistelser över två nätter).

Romantiska paketet
Romantiska paketet är skräddarsytt för älskande par som vill njuta av varandras sällskap i en ostörd miljö. Du får tillgång till en av våra fyra sviter, där du bland annat kan bada i bubbelbadkar och se på film på en 50-tums platt-TV. Givetvis ingår en exklusiv fyrarätters middag. Romantiska paketet omfattar en övernattning när som helst under veckan. Självklart kan du beställa till många olika romantiska överraskningar. Choklad, en fruktkorg med diverser tropiska frukter samt en flaska mousserande vin ingår dock alltid i priset.