Uppdatering av möbler till sommaren

Vi uppdaterar regelbundet vårt möblemang. Här på Persholms herrgård försöker vi ständigt utvecklas, genom att byta ut en del saker då och då. Inte allt på en gång, men lite pö om pö. På så sätt får vi en kontinuitet, som gör att våra stamgäster fortsätter att känna sig som hemma, samtidigt som vi hela tiden blir lite bättre, lite modernare. Målet är att våra gäster inte ska märka av våra förändringar (förbättringar!) utan de ska helt enkelt få en riktigt bra upplevelse, där allting fungerar som det ska och det inte blir några problem. Möblerna är bekväma, maten är god, servicen förstklassig, och så vidare. Det tror vi att vi lyckas med, för det mesta i alla fall, även om problem naturligtvis uppstår då och då. Det är ju oundvikligt.

Bättre sängupplevelse

Vår senaste förbättring gäller upplevelsen av att sova hos oss, våra sängar. Sängarna i sig är alldeles utmärkta och vi kommer säkert att behålla dem i många år till. Däremot har vi inte haft så värst bra sängbord. I vissa rum inga sängbord alls, och så kan vi ju inte ha det. Sängbord är någonting som man sällan tänker på, men som kan vara så väldigt användbart. Det gäller då inte minst på hotell som vårt, där rummen inte är så överdrivet stora, så sängbordet blir en viktig plats för förvaring av exempelvis nycklar, plånböcker, läsmaterial och liknande. Hotellrummen är ju inte tänkt att vistas i under dagtid, vilket är skälet till att de inte är så stora.

Vi vände oss till Chilli.se för att köpa våra nya sängbord. Chilli är en ganska så ny försäljare av möbler på nätet, men verkar ändå väldigt kompetenta, med ett bra och billigt utbud. Vi behövde inte leta länge alls innan vi hittade bra sängbord som passade ihop stilmässigt med våra sängar. För det är ju också viktigt, att våra rum har enhetliga utseenden. En liten detalj kan tyckas, men det är de små detaljerna som skiljer ett okej hotell från ett bra. Som exempelvis att ha väl fungerande sängbord på sina rum, så att gästerna har någonstans att lägga sina småsaker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *