Lite mer lyx till Persholms

Mycket på Persholms är ju i original, vilket vi är stolta över, men det betyder inte att vi är rädda för moderniteter där det är motiverat. För det kan det ju vara ibland, och nu har vi lyxat till några av våra rum en del. Vi vill helt enkelt förbättra vår kvalitet en del och göra att gästerna trivs ännu bättre. Det kostade på en del och innebar rätt så avancerade renoveringsarbeten på en del rum (våra större – och dyrare – rum), men nu står allting klart och vi är redo att ta emot de första gästerna för säsongen i våra uppiffade rum.

Badkar!
Men vad är det då vi har gjort? Jo, vi har installerat badkar (närmare bestämt hörnbadkar) i några av rummen, som komplement till duscharna. För nog kan det väl hända att gästerna känner att de vill sjunka ner i ett badkar innan de går till sängs?

Vi väntar med spänning på hur det hela kommer att tas emot. Beroende på reaktionerna så kommer vi kanske att montera in badkar i fler rum. Det skulle kunna bli lite av en profilgrej – kom till Persholms och bada på på rummet! Men det är någonting vi får ta ställning till mot slutet av säsongen.
badkar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *