Ett förlåt, och ett litet tips

Vi har haft väldigt mycket att göra på Persholms Herrgård den senaste tiden. Här händer alltid något och det är många projekt på gång samtidigt. Nu har det som sagt varit en hel del att göra och det har tyvärr gjort att bloggen har blivit lite lidande. Det är väl ungefär ett halvår sedan vi skrev något sist nu, och det är under all kritik. Så ska det absolut inte vara. Det är vår ambition att vi ska hålla den här bloggen levande och uppdatera den minst en gång i veckan. Men när det är mycket att göra är det just sådana saker som bloggen som tyvärr får stå tillbaka. Det är ju alltid våra gäster som kommer i första hand, och den här vackra byggnaden. Och när de behöver oss så har ingen tid att sätta sig ner vid en dator.

Vi ska bli bättre!
Men nu ska det bli ändring på det. Förhoppningsvis ska saker och ting lugna ner sig lite snart, och då ska vi börja posta lite inlägg just kring förändringarna som har skett här. Men vi är inte riktigt i mål än. Så vi ber er att ha lite överseende och lite tålamod, så ska vi ta tag i den här bloggen så snart vi kan! För det är ju vår önskan att vara tillgängliga överallt, både här på plats för våra gäster och på nätet där vi kan kommunicera med er alla och dela med oss av det som händer här.

Och nu till tipset
Som det står i rubriken så vill vi också dela med oss av ett litet tips. Det är nämligen så att en av de bilar som vi har här i verksamheten fick ett stenskott för ett tag sedan, och detta utvecklade sig snabbt till en spricka. När vi väl kom oss för att laga det så var det ju redan för sent, så vi fick byta hela rutan. Och då fick vi veta att när det gäller bilglas så står vindrutan för 30 % av bilens konstruktionshållfasthet, och att krockkudden på passagerarsidan är beroende av att vindrutan ger stöd. Så tipset här är alltså: vänta inte med att laga stenskott! Det blir extremt mycket billigare att laga dem snabbt, innan de blir till stora sprickor, och en spricka i rutan är dessutom väldigt osäkert att åka runt med.

Nu har ni kanske lärt er något nytt, och då har det här blogginlägget i alla fall bidragit till något av värde. Vi är snart tillbaka. På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *