En mysig lampa ger rätta känslan

Den gäst som kommer hit till oss på Perstorps Herrgård ska känna att det är en upplevelse utöver den vanliga vardagen. Vi brukar fråga våra besökare vad de tycker bäst om hos oss och vad vi skulle kunna bli bättre på. Vi kan se i utvärderingen att mysfaktorn är väldigt viktig hos de par som kommer hit, speciellt för de som har bokat det romantiska paketet. Vi har inte fått klagomål, men vill alltid förbättra oss i den mån vi kan och har nu bestämt oss för att satsa lite extra på mysig belysning inför höstens mörka och långa kvällar.

Vi är i behov av alla typer av lampor och vill vi gärna beställa allt från ett och samma ställe, för enkelhetens skull. Alla våra sängar och det mesta av vår inredning kommer från trademax.se och vi är jättenöjda med dem. Deras utbud av lampor online är dessutom väldigt omfattande.

Vi tänker oss att den mysiga känslan ska möta kunden redan på vägen, när man börjar närma sig Herrgården. Trademax har stolplyktor som är riktigt fina och även spotlights som man kan låta lysa upp träd, fasader och buskar i trädgården. Det lutar åt gammeldags stil, som ”Naima” eller ”Jonna” i Trademax sortiment.

Ljussättningen i entrén ska vara riktigt välkomnande och skön. Det ska kännas avkopplande direkt när man stiger innanför tröskeln. När gästen sedan kommer upp på rummet ska det finnas möjlighet att välja vilken typ av ljus man vill ha, därför tror vi på flera olika lampor eller möjligtvis en dimmer på taklampan.

De sviter som har bubbelbadkar har hittills kunnat välja mellan att bada med levande ljus i rummet eller att ha lampan tänd. Vi funderar på att ersätta de levande ljusen (brandrisk) med en riktigt läcker lampa ”storm” från Trademax och lyxa till det hela ännu mer med en kristallkrona i badrummet.

Den lampa man har bredvid sig i restaurangen måste vara tillräckligt stark för att man ska kunna se menyn, men ändå vara behaglig, inte göra ofördelaktiga skuggor och inte störa ögonkontakten mellan de ätande. Här kommer vi troligtvis att satsa på tända ljus i kombination med en varm uppåtriktad vägglampa med skärm.

chaise-1575490_1280

Som du hör så sitter vi just nu och skissar på flera alternativa lösningar som ska ge våra kunder den där extra mys-känslan. Hoppas att du ser fram emot hösten lika mycket som vi gör här på Perstorps Herrgård. Välkommen hit och koppla av hos oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *