Bokning

Hos oss på Our Day Persholm Herrgård kan du boka såväl bara en skön hotellnatt i Sveriges skönaste sängar eller en weekend som ett lyxigt Our Day-paket eller bara en finare middag. Herrgården byggdes i slutet av 1800-talet som en bostad åt den kände industrimannen Carl-Axel Persholm, som var bördig från trakten, och var sedan i familjen Persholms ägo fram till 1987. Det året togs driften av herrgården över av föreningen Filipstads bygdeföreningar som gjorde om herrgården till ett museum. Sedan 2009 är herrgården numera i privat ägo och sedan samma år är herrgården också öppen för hotellgäster och restauranggäster.

Boka hotellrum, hotellpaket (Our Day) eller bord i restaurangen på e-post (bokning@ourday.se) eller telefon (0590-18828). Notera att det är klokt att vara ute i god tid om du önskar boka en weekend-vistelse hos oss. Med 22 rum blir det snabbt fullbokat, särskilt under våren, sommaren och den tidiga hösten.

Var vi finns någonstans

Persholm Herrgård ligger strax utanför Persberg i skönaste Värmland. Herrgården är belägen på sjön Yngens norra strand i en omgivning som vi själva brukar kalla paradiset på jorden.

Det är ganska enkelt att ta sig till oss på Persholm. Samhället Persberg ligger nämligen mitt på länsväg 63 som går från Filipstad i väster till Hällefors i öster och vidare mot Kopparberg och Örebro.

Vägbeskrivning (från Persberg):

I centrum av Persberg (där järnvägen möter huvudgatan) svänger du in på Högbergsvägen söderut. Kommer du från Filipstad innebär det att du svänger till höger. Kommer du från Dalarna/Närke svänger du vänster. Sedan följer du Högbergsvägen i cirka 400 meter tills du passerar några industribyggnader. Där tar du till vänster och kör cirka 50 meter till. Nu är du framme! Givetvis har vi gratis parkering på området.

Presentkort

Vi erbjuder presentkort på såväl middagar som weekend-vistelser och Our Day-paket. Du kan köpa presentkort i alla valörer upp till 10 000 kr. Perfekt som gåva till den som har allt, eller som en trevlig överraskning för någon du har kär. Notera bara att ett presentkort inte ger förtur i bokningen. För köp av presentkort, vänligen kontakta dagsansvarig Anna Wollmar på telefon 0590-18828 eller via e-post anna.wollmar@ourday.se.