Boka en svit med rabatt under maj eller juni

Vi har alltid något på gång när det gäller att renovera och förnya, samtidigt som vi förstås är noga med att bevara det gamla och behålla herrgårdens själ. Den här gången är det våra eldstäder som ska bytas ut. Precis som allt annat håller de inte för evigt och när det gäller eldning ska man förstås vara extra noga med säkerheten och se till att man byter ut saker och ting redan innan de är uttjänta.

Eldstäder har vi i vissa av våra gemensamma rum och även i våra sviter inklusive bröllopssviten som har en extra vacker kamin. Arbetet kommer att pågå under april månad men är inget som kommer att störa våra gäster. När det gäller själva eldstäderna har vi valt vackra murspisar från Contura som kommer att passa perfekt in i våra rum. De är otroligt eleganta och ger precis den där tidlösa känslan som vi har i vår inredning. Dessutom ger de en härlig värme och en väldigt mysig stämning.eldstäder

Vi firar med rabatt!
För att fira våra nya eldstäder så kommer vi under hela maj och juni erbjuda 10 % rabatt för den som bokar en svit, och hela 15 % rabatt för bokning av bröllopssviten!

Så passa på att skämma bort dig själv eller ta med en speciell vän och bo en eller flera nätter i en av våra fyra sviter som bland annat har egen salong och ett härligt bubbelbadkar. I våra sviter bjuder vi alltid på choklad, en fruktkorg med diverse tropiska frukter samt en flaska mousserande vin.

Rabatten gäller förstås även om du bokar Romantiska paketet men dras då enbart av på priset för sviten. I Romantiska paketet ingår en övernattning samt en lyxig fyrarätters middag och ni har möjlighet att beställa till många romantiska överraskningar. Kontakta oss på 0590-1882 eller skicka ett mail till kontakt@ourday.se för mer information.

Ska ni gifta er?
Ni vet väl att ni kan hålla er bröllopsmiddag hos oss på Persholms Herrgård? Vissa par väljer även att ha själva vigseln här. Bröllopssviten är något alldeles extra och par som ska gifta sig är varmt välkomna hit för att titta på våra omgivningar och på sviten. Vi har färdiga bröllopsmenyer men är också flexibla och kan till stor del anpassa oss efter vad ni önskar. Kontakta oss på 0590-1882 eller skicka ett mail till kontakt@ourday.se så berättar vi mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *