2016 på Persholms Herrgård

Nästa år kommer att bli ett väldigt spännande år här på Persholms Herrgård. Vi fyller nämligen fem år, och det planerar vi att fira på många olika sätt. Man blir lite lätt rörd när man tänker tillbaka på hur vår resa har varit, hur vi 2009 fick möjligheten att köpa herrgården av Filipstads bygdeföreningar och hur vi har skapat något eget och samtidigt värnat om att behålla herrgårdens själ.

I början gick allt väldigt snabbt då vi var tvungna att ganska omgående ta ett beslut om vi ville köpa herrgården eller inte. Vi köpte ett lagerbolag, d.v.s ett aktiebolag som bildats enbart i syfte att säljas vidare. Fördelen med det (gentemot att registrera bolag hos Bolagsverket) är att man blir guidad genom hela processen och får hjälp med alla papper och handlingar. Det är enklare helt enkelt, och går därmed snabbare. Läs mer här på Heinestams bolagstjänst om ni vill veta mer om lagerbolag.

När vi hade köpt herrgården och fixat alla detaljer kring köpet och bolaget var det dags att ta tag i det praktiska. Under två år restaurerade och renoverade vi och skapade hotellrum, restaurang och annat för att förbereda oss på att ta emot våra gäster och ge dem en alldeles speciell upplevelse. År 2011 slog vi upp dörrarna, och resten är – som man säger – historia. Sedan dess har vi fokuserat på att hela tiden förbättra oss och förnya oss samtidigt som vi behåller den gamla herrgårdens själ och anda.

herrgården

Fira med oss!
2016 kommer som sagt bli ett spännande år, och vi vill förstås att ni ska fira med oss! Vi kommer att ha många fina erbjudanden hela året, och redan nu kan du passa på att boka en härlig weekend hos oss i januari eller februari med 15 % rabatt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Julbord 2015
Vi vill också passa på att flagga för att vi redan nu att tar emot bokningar till vårt omtyckta julbord som brukar bli fullt väldigt snabbt. Vill du avnjuta julens smaker tillsammans med oss på Persholms Herrgård är du varmt välkommen att höra av dig. Vi tar emot både större och mindre sällskap och både företag och privatpersoner är välkomna att boka julbord hos oss.

Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *